Βραβεύεται ο Αλ. Παπαχελάς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Για το βιβλίο του «Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974»

Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2022 11:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βραβεύεται ο Αλ. Παπαχελάς από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η τελετή επιδόσεως του Βραβείου Δοκιμίου Ελεύθερου Στοχασμού εις μνήμη Παναγιώτη Φωτέα έτους 2021, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μμ  στο ξενοδοχείο «Επτάνησα» στην πόλη της Καλαμάτας. 

Το βραβείο φέτος θα λάβει το βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά με τίτλο «Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974». Μετά το πέρας της τελετής θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου από τον υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο και τον συγγραφέα Αλέξη Παπαχελά.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν και οι υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές, τις οποίες έχει θεσπίσει ο αείμνηστος καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος στη μνήμη του Παναγιώτη Φωτέα.

Θα προηγηθεί μουσικό καλωσόρισμα από τους «Hemelion Srting Quartet» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. 

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti