Μεταφέρεται στο Πνευματικό Κέντρο η παρουσίαση του βιβλίου «Λεωνίδας της Σπάρτης – Προς τις Θερμοπύλες»

Λόγω αναμενόμενης κακοκαιρίας

Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 11:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταφέρεται στο Πνευματικό Κέντρο η παρουσίαση του βιβλίου «Λεωνίδας της Σπάρτης – Προς τις Θερμοπύλες»

Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν κατά τις απογευματινές ώρες στην περιοχή της Σπάρτης, η προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη (27/9) εκδήλωση για τη παρουσίαση του βιβλίου της της Δρ. Έλενας Σράντερ με τίτλο «Λεωνίδας της Σπάρτης – Προς τις Θερμοπύλες», στο πλαίσιο των δράσεων για το 40ο «Σπάρταθλον», θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης και ώρα 6:30΄ μμ, αντί για τον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης.

Στην παρουσίαση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης), θα μιλήσουν:
- Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας
- Ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας και εκδότης Κωνσταντίνος Καρκανιάς
- Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΠΑΠΕΛ Νικόλαος Ζαχαριάς
- Ο Διδάκτωρ Ιστορίας και καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Τσουλόγιαννης.

Από τις 6:00 μμ στον χώρο θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφίας της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ) με θέμα «Σπαρταθλητές», ενώ μετά το πέρας της παρουσίασης θα γίνει προβολή της ταινίας «Ultra, Ο αληθινός μαραθώνιος», του Σπαρταθλητή Μπαλάζ Σιμονί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti