«Το όνειρο μιας καλοκαιρινής νύχτας με Μουσική στο Μουσείο»

Συναυλία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2022 12:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Το όνειρο μιας καλοκαιρινής νύχτας με Μουσική στο Μουσείο»

Στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου η καλοκαιρινή συναυλία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης, προσφέροντας στο κοινό ένα δείγμα της αφοσίωσης σπουδαστών και δασκάλων στην αρμονία και τη χαρά της μουσικής.

Η χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της κι ανέδειξε σύγχρονους ήρωες που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς.  Αυτά τα παιδιά ονειρεύεται και τιμά το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης με τη θερινή μουσική δράση του που θα περιλαμβάνει «όμορφες, καλοκαιρινές νότες από όλους τους σπουδαστές του Ωδείου».

Παίζουν, τραγουδούν και ζωγραφίζουν οι μικροί και  νέοι καλλιτέχνες, σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης, συνοδευόμενοι από τους εκλεκτούς καθηγητές τους: Μαρία Βελμάχου, Γιώργο Βόλη, Εύα Ζαχαριά, Παναγιώτη Κωνσταντάκη, Αλβέρτο Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Παναγιωτόπουλο, Σπύρο Παυλάκη, π. Νικόλαο Τσάκο, Όλια Φιάλο και Αδαμαντία Χελιώτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/6 και ώρα 7:00 μμ στο Μουσείο Ελιάς κι Ελληνικού Λαδιού (Όθωνος Αμαλίας 129, Σπάρτη) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti