«Και εγένετο Γυναίκα»: Παράσταση στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Tzakas
Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2021 12:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Και εγένετο Γυναίκα»: Παράσταση στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού

Μουσικοαφηγηματική παράσταση για ενήλικες με τίτλο «Και εγένετο Γυναίκα» από την ομάδα «Παραμυθοκαμώματα» παρουσιάζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

Η αφηγήτρια Βιργινία Κοκκίνου, με τη συνοδεία του μουσικού Γιάννη Ψαριώτη, θα ταξιδέψει το κοινό σε δρόμους με κόρες θαρρετές, μα κι άλλες που στη ζωή δεν στάθηκαν τυχερές, κόρες απλές που βασίλισσες γενήκαν κι άλλες πολλές που μάταια χαθήκαν. Γυναίκες που ξέρουν από πονηριά κι εκείνες που πονούν δίχως λαλιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης.  Για πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στο τηλέφωνο 2731089315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών