Μια μελωδική βραδιά με έντεχνο «αποτύπωμα» στον Βασσαρά (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021 14:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια μελωδική βραδιά με έντεχνο «αποτύπωμα» στον Βασσαρά (ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με έντεχνα και λαϊκά ακούσματα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στον γραφικό Βασσαρά Δ. Σπάρτης το βράδυ της Δευτέρας 23 Αυγούστου.

Ο δραστήριος Επιμορφωτικός Σύλλογος Βασσαρά «Δημόκριτος», σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής, διοργάνωσε μια επιτυχημένη εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του χωριού η οποία κατακλύστηκε από ντόπιους κι επισκέπτες που ανηφόρισαν στην  ορεινή περιοχή του Πάρνωνα. Οι μελωδίες και οι ερμηνείες που αντηχούσαν στον χώρο ανέπτυξαν από νωρίς παρεΐστικη ατμόσφαιρα και κέφι, που κράτησαν αμείωτη τη «ζέση» της βραδιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών και τραγουδιστών απέδωσε αρμονικά, ορχήστρα αποτελούμενη από τους: Βασίλη Προδρόμου (κιθάρα-τραγούδι), τη Σπαρτιάτισσα Χριστίνα Λάμπρου (τραγούδι), Μανώλη Πάππο (μπουζούκι), Θοδωρή Πετρόπουλο (μπουζούκι) Δημήτρη Σίντο (πιάνο-μπάσο),  Dasho Kourti (ακορντεόν).

Ανάλογες εκδηλώσεις-δράσεις δίνουν «πνοή» κι αναπτερώνουν τη χαρισματική δυναμική των πανέμορφων χωριών της Λακωνίας που κατά τους θερινούς μήνες σφύζουν από ζωή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti