«Και τώρα τι θες;» το νέο βιβλίο του Γιάννη Τσουλόγιαννη

Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 12:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Και τώρα τι θες;» το νέο βιβλίο του Γιάννη Τσουλόγιαννη

«Και τώρα τι θες;» είναι ο νέος τίτλος του βιβλίου του φιλόλογου Γιάννη Τσουλόγιαννη που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 9:00 μμ στο προαύλιο του βυζαντινού παρεκκλησίου στη Μαγούλα Σπάρτης.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Δρ. φιλόλογος Δήμητρα Σταθοπούλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η ενοχή, η εξομολόγηση και, κυρίως ο «λίγος άνθρωπος» είναι ο θεματικός πυρήνας της συλλογής.

«Λίγος Άνθρωπος». Αυτός που δεν μίλησε, όταν έπρεπε να μιλήσει και κυρίως δεν έπραξε, όταν έπρεπε να πράξει. Αυτός που έφυγε ή κρύφτηκε την κρίσιμη στιγμή και δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

«Λίγος άνθρωπος» είναι και αυτός που ενέργησε χωρίς να σκέφτεται τον άλλον, τον δίπλα του. Δεν τον νοιάστηκε και τον έσπρωξε στον όλεθρο και την καταστροφή.

Όλα τα παραπάνω όπως και ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες συμπλέκονται στις ιστορίες της συλλογής και ρίχνουν φως σε σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης φύσης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti