Ευεξία, αρμονία και ηρεμία με γιόγκα στη Βαμβακού

Αυτή την Κυριακή 25/10

Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 16:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευεξία, αρμονία και ηρεμία με γιόγκα στη Βαμβακού

H γιόγκα (yoga) είναι μια πανάρχαια μέθοδος που συνδυάζει την κίνηση του σώματος, τον έλεγχο της αναπνοής και τη συγκέντρωση, με σκοπό να οδηγήσει τον ασκούμενο στη σωματική ευεξία, την εσωτερική αρμονία και την ηρεμία του νου. Που άλλου θα βρείτε περισσότερη αρμονία και ηρεμία πέραν του βουνού και της φύσης;

Η ομάδα της «Vamvakou Revival» προσκαλεί το κοινό στη Βαμβακού για yoga vinyasa με φόντο το ορεινό τοπίο του Πάρνωνα, την Κυριακή 25/10 και ώρα 12:00 μμ στο σχολείο την Βαμβακούς.

Το μάθημα περιλαμβάνει όρθιες και καθιστές θέσεις σε ροή, ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμό και χαλάρωση. Θα χρειαστείτε: το ατομικό σας στρωματάκι και ένα κουβερτάκι.

Συντελεστές: Κατερίνα Ντελή
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα
Συμμετοχή 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αναβίωσης της Βαμβακούς» που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland