Κυκλοφόρησε το θεατρικό έργο του Π. Τζουνάκου

«Ο κάδος» ή «Δεύτερη ευκαιρία»

Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 13:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυκλοφόρησε το θεατρικό έργο του Π. Τζουνάκου

Από τις εκδόσεις «ΙΔΙΟΜΟΡΦή» κυκλοφόρησε το θεατρικό έργο «Ο κάδος» ή «Δεύτερη ευκαιρία» του Παναγιώτη Β. Τζουνάκου.                     

Δύο άστεγοι στο δρόμο μιας μεγάλης πόλης, δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων, και γύρω τους η ζωή να κυλάει αδιάφορη, αν όχι εχθρική. Πρόκειται για πραγματικές εικόνες πεζοδρομιακής εξορίας, εξάντλησης και απελπισίας, κατάληξη της πολιτικής υποκρισίας, της κοινωνικής αναλγησίας και της ηθικής απαξίωσης. Ο εκτοπισμός, ο περιθωριακός καταυλισμός, πέρα από το στίγμα του αδύναμου, του ανίκανου και του πνευματικά ανάπηρου θεμελιώνει τη φρίκη από την τραγωδία και επενδύει με επιχρίσματα λέπρας, για να εμφυτεύσει στις συνειδήσεις την εκ γενετής διάκριση μεταξύ των ανθρώπων.

Το βιβλίο διατίθεται από τις εκδόσεις «ΙΔΙΟΜΟΡΦή» (τηλ.: 27310 82203) και τα βιβλιοπωλεία στη Σπάρτη και την Αθήνα (διάθεση «Εναλλακτικό βιβλιοπωλείο» τηλ.: 210 3802644).

Εκδόσεις «ΙΔΙΟΜΟΡΦή» (Ορέστη 7, Σπάρτη, τηλ. 27310-82203).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti