«Παίζει» στο σινεμά...

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 17:32 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Παίζει» στο σινεμά...

Με δυο ταινίες για μικρούς και μεγάλους, μας υποδέχεται αυτή την εβδομάδα η κινηματογραφική αίθουσα του «Cinema Center» στη Σπάρτη.

Από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου ως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα προβάλλονται:


7:30 μ.μ. | το αισθηματικό δράμα «After we Collided»
 afterwe Ένα μυστικό που αφορά το παρελθόν του Χάρντιν σοκάρει την Τέσα, η οποία νιώθει όλο και περισσότερο παγιδευμένη σε μια αδιέξοδη και πιθανόν ριψοκίνδυνη σχέση.
 Το «After We Collided» είναι η συνέχεια της ταινίας «After» ή «Μετά» και παρακολουθεί τη συνέχεια της σχέσης μεταξύ της Τέσα και του Χάρντιν, η οποία περνάει δυσκολίες μετά από όσα έγιναν στην πρώτη ταινία. Καθώς οι χαρακτήρες αλλάζουν και άλλα αγόρια διεκδικούν την Τέσα, τι θα συμβεί στην μεταξύ τους σχέση;
Με τους: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Λουίζ Λόμπαρντ Διάρκεια 180 λεπτά

 

 

9:45 μ.μ.| η περιπέτεια «Greenland»
greenland O Tζέραρντ Μπάτλερ ενώνει δυνάμεις ξανά με τον σκηνοθέτη του «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» για μία ακόμα περιπέτεια, στην οποία ο κόσμος καταστρέφεται, αλλά εσύ δεν νοιάζεσαι και πολύ.
Όταν ένας κομήτης πλησιάζει απειλητικά τη Γη, η τριμελής οικογένεια του μηχανικού Τζον Γκάριτι ειδοποιείται να καταφύγει σε ειδικά διαμορφωμένο καταφύγιο. Η πορεία της μέχρι εκεί, όμως, μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς ο πανικός έχει εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα σ’ όλη τη χώρα και ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μορένα Μπακάριν, Ρότζερ Ντέιλ Φλόιντ Διάρκεια: 119 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti