Γνωριμία με το θέατρο στη νέα «Σκηνή» Σπάρτης

Το θεατρικό εργαστήρι ξεκινά και πάλι τις συναντήσεις του

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γνωριμία με το θέατρο στη νέα «Σκηνή» Σπάρτης

Μετά από δύο χρόνια λειτουργίας, το εργαστήρι θεάτρου «Σκηνή» ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του για τη σεζόν 2020 -2021. Αυτή τη φορά ανοίγει αυλαία στον  όμορφο χώρο της σχολής χορού «Dame La Mano» στη Σπάρτη (Δόξας 20), όπου θα υποδέχεται τους φίλους του κάθε Τρίτη (21:00-23:00).

Αυτοσχεδιασμός, κίνηση,
λόγος, θεατρικό κείμενο
Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάτρου, να ανακαλύψουν τη μαγεία του αυτοσχεδιασμού και της ελεύθερης έκφρασης, το θεατρικό εργαστήρι «Σκηνή» λειτουργεί για τρίτη χρονιά στη Σπάρτη.

Το εργαστήρι έχει σα βασικό του στόχο να αναδείξει τη δύναμη του θεάτρου να αποκαλύπτει τα πιο δυνατά εκφραστικά μέσα του καθενός, να μεταμορφώνει την εμπειρία του ανθρώπου για τον ίδιο του τον εαυτό και για τον κόσμο γύρω του.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ενήλικες με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία από τον χώρο του θεάτρου. Αφορά, κυρίως, εκείνους που θέλουν να συνεχίζουν να παίζουν!

«Φορέστε άνετα ρούχα και  ελάτε να μας γνωρίσετε!», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου.

Απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης.

Τηλέφωνο πληροφοριών: 6977471474 (Χρυσάνθη Κοτσάφτη).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti