«Ερήμην»: Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Γ. Ανωγειάτη

Τρίτη, 07 Ιούλιος 2020 12:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ερήμην»: Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Γ. Ανωγειάτη

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λάκωνα συγγραφέα Γιώργου Ανωγειάτη με τίτλο «Ερήμην».
Το νέο βιβλίο του Γιώργου Ανωγειάτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη-Λακωνία Οδός», περιέχει ποιήματα αλλά και κείμενα σε πεζό λόγο, που πραγματεύονται την αγάπη, τον έρωτα, τη φύση.

Την εκδήλωση, συντόνισε η συγγραφέας Ελένη Τζικάκου, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Δρ. Φιλολογίας κ. Μεταξία Παπαποστόλου και η συγγραφέας κ. Ποτούλα Πασχαλίδη, οι οποίες ανέλυσαν με γλαφυρό και μεστό λόγο τον περίτεχνο τρόπο γραφής του συγγραφέα, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο ανέγνωσε η δημοσιογράφος Σόφη Βαφάκου. 

Στον σύντομο λόγο του ο συγγραφέας, ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ακόμα όσους στηρίζουν την άσβεστη συγγραφική του φλόγα που μετρά 11 βιβλία ως σήμερα.
Την εκδήλωση χαιρέτησε κι ο εκδότης κ. Γιώργος Δημακόγιαννης, ευχόμενος στον συγγραφέα, να συνεχίσει να δημιουργεί με τον ίδιο ευαίσθητο και καλαίσθητο τρόπο.

Το νέο βιβλίο, αλλά και τα προηγούμενα του Ανωγειάτη, θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία της Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti