Εντυπωσίασε το «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών» στον Μυστρά (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2020 14:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εντυπωσίασε το «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών» στον Μυστρά (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβαλ Παιδικών Χορωδιών», που διεξήχθη από 31 Ιανουαρίου έως 2 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Mystras Grand Palace Resort & Spa» στο Παλαιολόγιο Μυστρά, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα μουσικού πολιτισμού.

Στο φεστιβάλ, που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, συμμετείχαν παιδικές χορωδίες από ολόκληρη την Πελοπόννησο, οι οποίες χάρισαν μελωδίες από ελληνικά, ξένα, παραδοσιακά, σύγχρονα και κλασικά τραγούδια, εντυπωσιάζοντας το κοινό που είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό θέαμα.

Η Λακωνία έδωσε δυναμικό «παρών» στο φεστιβάλ, καθώς συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, του Δημοτικού Σχολείου Ξηροκαμπίου, του Δημοτικού Σχολείου Κροκεών-Δαφνίου και του Δημοτικού Σχολείου Αν. Μάνης, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης.

Οι χορωδίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, ενώ η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού κ. Ελένη Δαράκη δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του φεστιβάλ, θέτοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα για την επόμενη διοργάνωση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti