Βιβλίο της Εβδομάδας

«Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια», της  Lee Harper

Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 16:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βιβλίο της Εβδομάδας

Ένα μανιφέστο ανθρωπιάς και συμπόνιας, υψώθηκε απέναντι στο μίσος και στο ρατσισμό! Ένα βιβλίο, που από το 1960 μπορεί να υπερηφανεύεται ότι άλλαξε λίγο, το πολύ του κόσμου.
Ο Atticus, αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός μαύρου εργάτη, του Tom Robinson. Ο Tom, κατηγορείται για το βιασμό μιας λευκής γυναίκας, η οποία όπως αποδεικνύεται είχε αναγκαστεί να πει ψέψατα από τον αλκοολικό πατέρας της. Παρά την αποκάλυψη αυτή, ο Tom καταδικάζεται. Η κοινωνία, δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της λάθος κρίσης της. Ο μαύρος πρέπει να πεθάνει, γιατί δεν είναι λευκός! Το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια είναι το μοναδικό μυθιστόρημα που εξέδωσε η Χάρπερ Λη, αλλά ο αντίκτυπός του παραμένει το ίδιο ισχυρός σε διαδοχικές γενιές αναγνωστών.
 Θα σε αφήσω να ανακαλύψεις εσύ, ένα βιβλίο που θα σε φέρει πιο κοντά στην ανθρωπιά και τη συμπόνια, που θα σε κάνει να φυτέψεις και εσύ στον κήπο σου λευκές καμέλιες για κάθε άνθρωπο που αδικείται.
 
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις BELL, σε μετάφραση Βικτωρίας Τράπαλη

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti