Στα πέρατα της γης η Καλαμάτα με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2019 20:22 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα πέρατα της γης η Καλαμάτα με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Μεγάρου Χορού της γειτονικής πρωτεύουσας.

Για δέκα ημέρες, από τις 19 έως τις 28 Ιουλίου, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλους τους δημότες της πόλης και τους φιλότεχνους επισκέπτες της.

Το Φεστιβάλ συμπληρώνει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα χορευτικά δρώμενα της χώρας και στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να αποτελέσει μια γιορτή για όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Η έναρξη και οι πρώτες ημέρες του ήταν άκρως επιτυχημένες. Με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνική αρτιότητα των 10 χορευτών της ομάδας Cie Accrorap του Kader Attou στην παράσταση THE ROOTS, που άνοιξε δυναμικά το Φεστιβάλ την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 και τους επτά χορευτές από διαφορετικές ηλικίες της ομάδας kabinet k στην παράσταση Invisible, έκλεισε την Κυριακή 21 Ιουλίου το πρώτο τριήμερο του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Τις επόμενες μέρες, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού ανεβαίνει η Akram Khan Company, με την πολυαναμενόμενη παράσταση Until the Lions στις 27 και 28 Ιουλίου. Στο Στούντιο του Μεγάρου Χορού, στις 25 και 26 Ιουλίου, η Lali Ayguadé, παρουσιάζει το iU an Mi, ενώ στις 27 Ιουλίου η Kατερίνα Ανδρέου παρουσιάζει το BSTRD και στις 28 Ιουλίου η Cie Le Neil το Vendetta.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξάγονται μπορείτε να αναζητήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: kalamatadancefestival.gr.

Προπώληση εισιτηρίων
-kalamatadancefestival.gr
-Kαταστήματα PUBLIC & public.tickets.gr
-Στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (10:00-13:00 & 18:30-21:00, καθημερινά εκτός απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα