Παρουσιάζεται η πρώτη ποιητική συλλογή του Τ. Σπαρτιάτη

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 16:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζεται η πρώτη ποιητική συλλογή του Τ. Σπαρτιάτη

Παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του ποιητή Τάκης Σπαρτιάτη (Παναγιώτη Σάρρου)  με τίτλο «Λακωνικά Ποιητικά Μηνύματα» διοργανώνουν ο ποιητής και οι εκδόσεις «Αδούλωτη ΜΑΝΗ – ΛΑΚΩΝΙΑ Οδός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα της πρώην ΤΕΔΚ Λακωνίας στη Σπάρτη (οδός Δωριέων 13–15)

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης και συνταξιούχος φυσικοθεραπευτής.

Θα απαγγελθούν χαρακτηριστικά ποιήματα τής συλλογής και θα χαιρετίσουν ο εκδότης Γ.Π. Δημακόγιαννης και ο συγγραφέας Π. Σάρρος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti