Η συγγραφέας Ι. Καρυστιάνη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Σπάρτη

Με τίτλο «Χίλιες ανάσες»

Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 17:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η συγγραφέας Ι. Καρυστιάνη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στη Σπάρτη

Η Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης θα φιλοξενήσει την αγαπημένη και πολυγραφότατη συγγραφέα, Ιωάννα Καρυστιάνη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/12 και ώρα 8:00 μμ στη Δημόσια  Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (2ος όροφος).

Η συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο «Χίλιες ανάσες». Σε αυτό το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Καστανιώτη», η Καρυστιάνη με τη δική της μοναδική μαεστρία, μάς προτρέπει μέσα στη δύσπνοια της εποχής μας, να βρούμε τις ανάσες -τις χίλιες κι άλλες τόσες αν χρειαστεί- προκειμένου να συνεχίσουμε!

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων.

Οι φιλαναγνώστες της Σπάρτης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την Ι. Καρυστιάνη και πριν από μερικά χρόνια (στις 3/3/2016), όταν είχε επισκεφτεί ξανά τη  Σπάρτη, προσκεκλημένη της Λέσχης Ανάγνωσης. «Εκείνη η βραδιά έμεινε χαραγμένη στην καρδιά και στη μνήμη όσων παρευρέθησαν, διότι η συγγραφέας με τον χειμαρρώδη, γοητευτικό και μεστό  λόγο της είχε καθηλώσει το κοινό» αναφέρει η Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti