Παρουσίαση βιβλίου της Νικ. Λεϊμονίτη στη Σκάλα

Για καλό σκοπό τα έσοδα

Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 12:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσίαση βιβλίου της Νικ. Λεϊμονίτη στη Σκάλα

Παρουσίαση του βιβλίου της Νικολέττας Λεϊμονίτη με τίτλο «ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: "Η αρχόντισσα του κάμπου"», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου Σκάλας, με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» Δήμου Ευρώτα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 6.30΄ μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Την παρουσίαση θα χαιρετίσει η πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε κυρία Δέσποινα (Νίνα) Διακοβασίλη, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κυρίες Κων/να Λέκκα (φλόλογος), Ιωάννα Βασιλακάκου, (φιλόλογος-Λυκειάρχης) και Παρασκευή Μαρκάκου-Βέρδου (φιλόλογος). Τέλος, αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Απόστολος Κομνηνός. Στο ρόλο του συντονισμού θα βρίσκεται η κ. Ιωάννα Κούρλα-Γκουβούση, πρόεδρος ΔΚ Σκάλας.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε. του Δήμου Ευρώτα, της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας και τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπεράτωση του ΚΑΠΗ Αγάπης στην Σκάλα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti