Στους Μολάους το παραμύθι αρχίζει!

Δωρεάν εργαστήρια γραφής και αφήγησης από τον Δ. Αβούρη

Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 14:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στους Μολάους το παραμύθι αρχίζει!

Συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά τα εργαστήρια γραφής και αφήγησης παραμυθιού στους Μολάους. Την Τρίτη 16/10 και ώρα 5:30΄ το απόγευμα χτυπά το «καμπανάκι» για γονείς, εκπαιδευτικούς, εφήβους και όσους θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του παραμυθιού.

Φέτος, εκτός απ’ το παραμύθι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ασκηθούν στον κόσμο της θεατρικής γραφής, της ποίησης και του διηγήματος. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Γυμνάσιο Μολάων σε μηνιαία βάση και θα είναι διάρκειας τριών ωρών.

Εισηγητής είναι ο γνωστός αφηγητής παραμυθιού και ποιητής κ. Δημήτρης Αβούρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χρονιά που πέρασε εργαστήρια διεξήχθησαν, τόσο στη Σπάρτη, όσο και στη Νεάπολη. Τέλος, επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti