Στα πάτρια εδάφη της Λακωνίας για την Πρωτομαγιά η Αθ. Οικονομάκου!

Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 15:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα πάτρια εδάφη της Λακωνίας για την Πρωτομαγιά η Αθ. Οικονομάκου!

Η Λάκαινα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από λίγο καιρό κι από εκείνη την ημέρα άλλαξε όλη της η ζωή.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα περίπου, η ηθοποιός που κατάγεται από τη Σκάλα, ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας και ο μικρός έχει κλέψει την καρδιά της. Παρά το γεγονός ότι παραμένει ακόμη ξύπνια τις νύχτες για τις ανάγκες του μωρού της, δεν θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο την χαρά της μητρότητας που βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Όλα αυτά δεν την εμποδίζουν την Αθηνά να επιστρέψει στις αγαπημένες της συνήθειες, ανάμεσα στις οποίες είναι και τα ταξίδια. Kάθε Σαββατοκύριακο συνήθιζε να φεύγει με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τώρα ξεκίνησαν τα ταξίδια και με τον γιο τους Μάξιμο. Την Πρωτομαγιά, η οικογένεια επισκέφθηκε αρχικά το Γύθειο και στη συνέχεια τη  Μονεμβασιά. Ως λάτρης του instagram, η Αθηνά, δεν θα μπορούσε να μην «ανεβάσει» φωτογραφίες από την εξόρμηση.

Με πληροφορίες από tlife.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti