“OPEN COFFEE SPARTI VIII” και συνομιλία με την CITE στο ΤΕΙ Σπάρτης

Παρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 16:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
“OPEN COFFEE SPARTI VIII” και συνομιλία με την CITE στο ΤΕΙ Σπάρτης

Το “OPEN COFFEE SPARTI VIII” συνομιλεί με την CITE [Communication & Information Technologies Experts AE], τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 μμ στο καφέ “Java & Nibbles”  του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ στον Κλαδά Σπάρτης.

Η CITE (Communications & Information Technologies Experts Α.Ε.)ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2007 με αντικείμενο την ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων, τη βιομηχανική έρευνα και πειραματική ανάπτυξη καθώς και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Έκτοτε, η CITE συμμετέχει σε ερευνητικά έργα με παγκοσμίου εμβέλειας εταίρους (NASA – National Aeronautics and Space Administration, ECMWF – European Centre for Medium – Range Weather Forecasts, FAO UN – Food and Agriculture Organization of the UnitedNations, κ.λπ.) ενώ αναπτύσσει λύσεις για ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις (ScheduleSoft Corporation – US, UniSystems SA  – GR, INCITES -LU, ΕΚΠΑ – GR, Space Hellas – GR κ.α). Η τεχνογνωσία της εταιρίας καλύπτει ευρεία γκάμα τεχνολογιών με έμφαση σε CloudComputing (IaaS / SaaS / PaaS), Geospatial-technologies, Big Data Analytics και γενικότερα data & document management και σχεδόν σε όλες τις σύγχρονες πλατφόρμες ανάπτυξης λογισμικού.

Η επέκταση της εταιρίας στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε το 2014 όπου σήμερα απασχολούνται 6 άτομα ως μόνιμο προσωπικό. Στο τοπικό υποκατάστημα πραγματοποιείται ως επί το πλείστον η σχεδίαση και ανάπτυξη της καινοτόμου υπηρεσίας CloudRoll / TimeRoll, ενώ το τοπικό ανθρώπινο δυναμικό συμμετάσχει σε πλήθος ερευνητικών δραστηριοτήτων. Η Σπάρτη δε επιλέχθηκε και ως σημείο αφετηρίας της πιλοτικής λειτουργία της νέας υπηρεσίας Web of Offers (woof.gr).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti