Φεστιβάλ ταινιών τρόμου με άρωμα Halloween στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης!

Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 13:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φεστιβάλ ταινιών τρόμου με άρωμα Halloween στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης!

Φεστιβάλ ταινιών τρόμου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης. Οι προβολές του φεστιβάλ, που διοργανώνει η ομάδα “Activate Now”, θα πραγματοποιούνται με ώρα έναρξης 9:00 μμ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Halloween (Χαλοουίν) αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτή Samhain, του θεού του Κάτω Κόσμου. Η ρίζα της λέξης αυτής προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day). Το Χάλοουιν (Halloween) συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα. Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ.

Στο παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης θα εμφανιστούν ζωντανοί και φυσικά νεκροί, πνεύματα του καλού και φυσικά πνεύματα του κακού, αράχνες, ανεξιχνίαστες υποθέσεις καθώς και ένας τρομακτικός μπουφές!

Παλαιό μεταξουργείο Σπάρτης
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 29-31, Σπάρτη
https://activateyourparticipation.wordpress.com/2017/11/01/badmovies/


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti