Έκθεση ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 16:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκθεση ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

Έκθεση ορθόδοξου χριστιανικού βιβλίου θα λειτουργήσει από 6 έως 8/10 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης. Τη διοργάνωση έχουν οι εκδόσεις «Εν πλω», σε συνεργασία με την ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από της ιδρύσεώς της και της ενεργού δράσης της.

Πρόγραμμα λειτουργίας έκθεσης

- Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 - 21:00

- Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 - 14:00 και 17:00 – 21:00

- Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 - 14:00 και 17:00 – 21:00

Επίσης, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην ίδια αίθουσα εκδηλώσεων, ο συγγραφέας, δάσκαλος και αγιογράφος, Γιώργος Αντωνάκης, θα παρουσιάσει το βιβλίο του για παιδιά, με τίτλο «Στον Μυστρά με πανσέληνο», όπου οι μικροί θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε δραματοποίηση, σε θεατρικό παιχνίδι και σε μεταμφιέσεις.

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Φώτης Πολίτης, δήλωσε ότι «σε ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία είναι όλοι και όλες ευπρόσδεκτοι και θα είναι χαρά μας που οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην έκθεση, να ενημερωθούν για τίτλους βιβλίων που τους ενδιαφέρουν και φυσικά τα παιδιά που δε θα χάσουν την εμπειρία μιας βιβλιοπαρουσίασης και τη μαγεία της βιωματικής συμμετοχής τους σε θεατρικά δρώμενα».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti