Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 12:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι παίζει στο Cinema Center αυτή την εβδομάδα

Ο κυνηγός: Η μάχη του Χειμώνα
(The Hunstsman: Winter’s War)
Σκηνοθεσία: Κέντρικ Νίκολας Τρόιαν
με τους Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Κρις Χεμσγουορθ, Τζέσικα Τσαστειν
Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.
Είδος ταινίας: περιπέτεια φαντασίας
Διάρκεια: 114 λεπτά
Καταλληλότητα: κατάλληλο 12
Από Μ. Πέμπτη 28/04 προβάλλεται στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα Προβολών: 20.00 & 22.00

 

ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣΤο βιβλίο της ζούγκλας
(μεταγλωττισμένη)
Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρο
τις φωνές τους δανείζουν: Γιάννης Στεφόπουλος, Ακίνδυνος Γκίκας, Γιώτα Μηλίτση, Ινώ Στεφανη, Άλκης Ζερβός, Δημήτρης Πακσογλου, Ντίνος Πικροδημητρης, Νέστωρ Κοψιδας
«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.
Είδος ταινίας: περιπέτεια
Διάρκεια: 105 λεπτά
Καταλληλότητα: κατάλληλο

Συνεχίζεται να προβάλλεται για άλλη μία εβδομάδα στο Cinema Center (Κλεομβρότου 16). Ώρα Προβολής: 18.00

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti