«Σπουδαίο είναι ν΄ αγαπάς» το βιβλίο του Δ. Σκεύη

Ένας τίτλος πιο επίκαιρος από ποτέ...

Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 15:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σπουδαίο είναι ν΄ αγαπάς» το βιβλίο του Δ. Σκεύη

Ο Λάκωνας συγγραφέας – καθηγητής Δημήτρης Σκευής παραδίδει στο κοινό την πρώτη συγγραφική του δουλειά, το βιβλίο του με τίτλο “Σπουδαίο είναι ν' αγαπάς”.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι πρόδηλος των διαθέσεων του συγγραφέα κ. Σκεύη, που στόχο έχει να αγγίξει τους αναγνώστες,τόσο μέσα από βιογραφικά περιστατικά όσο και από διαχρονικές ανθρώπινες συμπτώσεις.

Ο βασικός ήρωας της ιστορίας «μπλέκεται» σε ένα αέναο κυνήγι της ευτυχίας, αγνοώντας ότι αυτή, στις περισσότερες περιπτώσεις, βρίσκεται μόλις δίπλα μας.

Έτσι, ο πρωταγωνιστής του βιβλίου γνωρίζει την τραγικότητα της ύπαρξης με την αριστοτελική έννοια του όρου, διαπράττοντας ύβρη και καταλήγοντας στην (αυτο)κάθαρση μέσα από συγκεκριμένες προσωπικές επιλογές.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή), την Παρασκευή 6/3 και ώρα 8.00μμ. Για το έργο θα μιλήσουν η αντιδήμαρχος Περιστερίου Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, η οποία έχει επωμιστεί τον συντονισμό της εκδήλωσης, η φιλόλογος – εκπαιδευτικός δρ Μεταξία Παπαποστόλου, η φιλόλογος Λένα Καλοπίση, η δημοσιογράφος – συγγραφέας Κωνσταντίνα Μόσχου και ο ίδιος ο συγγραφέας Δημήτρης Σκεύης.
Τέλος, η Θεώνη Τσούρμα θα αναγνώσει αποσπάσματα του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΙΒΛΙΟ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti