Πασχαλινό παζάρι στη Σπάρτη από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Πάσχα πλησιάζει και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τη Σπάρτη, στο πλαίσιο πασχαλινού...
Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Πάσχα πλησιάζει και ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τη Σπάρτη, στο πλαίσιο πασχαλινού bazaar, που διοργανώνει για τρείς ημέρες στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας.
Προσωπικό του Οργανισμού θα βρίσκεται από τις 7 έως τις 11 Απριλίου στο Διοικητήριο, διαθέτοντας στο ευρύ κοινό πασχαλινές δημιουργίες της εθελοντικής δημιουργικής ομάδας, πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη σπιτιού, καθώς και αναμνηστικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», πάντα σε προσιτές τιμές.
Τα έσοδα από τα προσφερόμενα είδη θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του Οργανισμού, προς όφελος των παιδιών που το έχουν ανάγκη.
Τα προϊόντα από το πασχαλινό παζάρι θα διατίθενται στο λακωνικό κοινό, κατά τις παραπάνω ημερομηνίες, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, με τους διοργανωτές να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες όλου του νομού, ώστε από κοινό να προσφέρουν χαμόγελο σε όλα τα παιδιά.
Πέρυσι, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε μέσω των δράσεών του 63.299 παιδιά και τις οικογένειές τους πανελλαδικά. Φέτος, ευελπιστείται η Λακωνία να αγκαλιάσει και πάλι την προσπάθεια του Οργανισμού και να δώσει το στίγμα της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLUS +
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti