Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους, Μικρά Αγγλία & Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης

Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 06/02 θα προβάλλονται:• η παιδική ταινία "Περπατώντας με τους δεινόσαυρους" - (μεταγλωττισμένη) [17:00...
Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2014 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους, Μικρά Αγγλία & Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης
Το Cinema Center ενημερώνει ότι από Πέμπτη 06/02 θα προβάλλονται:
• η παιδική ταινία "Περπατώντας με τους δεινόσαυρους" - (μεταγλωττισμένη) [17:00 + Σάββατο & Κυριακή στις 11:00] - έως 09/02
• η αισθηματική ταινία "Μικρά Αγγλία" [19:00]
• η περιπέτεια “Απρόσκλητος Επισκέπτης [22:00]


[Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους / Walking With Dinosaurs]
Βρισκόμαστε στα τέλη της Κρητιδικής περιόδου, της περιόδου που οι δεινόσαυροι χάθηκαν από την επιφάνεια της γης. Ο φτερωτός Alex (John Leguizamo), ένα πτηνό της περιόδου εκείνης, αφηγείται την ιστορία τριών παχυρινοσαύρων από τη γέννηση ως την ενηλικίωσή τους. Ο Patchi (Justin Long), ο Scowler (Skyler Stone) και η Juniper (Tiya Sircar) μεγαλώνοντας θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν. Μόνο που στην πορεία αυτής της μετακίνησης θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Γοργόσαυρο Gorgon, έναν επικίνδυνο θηρευτή.
Διάρκεια: 87 λεπτά

[Μικρά Αγγλία]
Η 20χρονη Όρσα (Πηνελόπη Τσιλίκα) είναι παράφορα ερωτευμένη με τον υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ (Ανδρέας Κωνσταντίνου). Κλειστός χαρακτήρας δεν αποκαλύπτει το μυστικό της σε κανέναν. Η μικρότερη αδελφή της, Μόσχα (Σοφία Κόκκαλη), δυναμική και γεμάτη όνειρα θέλει να φύγει από την Ανδρο, να αποδράσει από τη μοίρα των γυναικών του νησιού να παντρεύονται ναυτικούς που όλο λείπουν ή θαλασσοπνίγονται. Για τη μητέρα τους, Μίνα (Αννέζα Παπαδοπούλου), σύζυγο καπετάνιου που προτιμά τις θάλασσες από το σπίτι του, έρωτας σημαίνει μόνο μπελάδες. Παρακάμπτοντας τα αισθήματα των κοριτσιών της, συνωμοτεί, αξιοποιεί γνωριμίες και τις παντρεύει με προξενιό και γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον. Την Όρσα με τον πλοιοκτήτη και καπετάνιο Νίκο Βατοκούζη (Μάξιμος Μουμούρης) και λίγο αργότερα τη Μόσχα με τον καπετάνιο πλέον Σπύρο. Αθελά της ναρκοθετεί το ίδιο της το σπιτικό.
Διάρκεια: 100 λεπτά

[Ο Απρόσκλητος Επισκέπτης / Homefront]
Ο Phil Broker (Jason Statham) έχει χάσει τη γυναίκα του, και έχει επιλέξει να μετακομίσει με τη 10χρονη κόρη του σε μια ήσυχη αμερικάνική επαρχιακή πόλη. Εκεί θέλει να μείνει μακριά από τους κινδύνους του επαγγέλματός του. O Phil είναι πρώην πράκτορας της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, γεγονός που έχει κρατήσει κρυφό από τους νέους του γείτονες. Μόνο που ένας φαινομενικά αθώος σχολικός καβγάς της μικρής θα βάλει τον φιλήσυχο πατέρα στο μάτι τον ντόπιων και ιδίως ενός τύπου ονόματι Gator (James Franco). Και όχι τυχαία καθώς ο Gator είναι ο αρχηγός μιας συμμορίας που έχει στην πόλη μεγάλα εργαστήρια παραγωγής μεθαμφεταμινών.
Διάρκεια: 100 λεπτά

Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή ισχύει μειωμένη είσοδος 5 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti