Ο ΕΟΣ πεζοπορεί στον Πάρνωνα

Πεζοπορική εξόρμηση στον Πάρνωνα θα πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30΄το...
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορική εξόρμηση στον Πάρνωνα θα πραγματοποιήσει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7.30΄το πρωί από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης με αυτοκίνητα ή λεωφορείο ανάλογα με τη συμμετοχή, με προορισμό την Καστάνιτσα. Από εκεί θα ξεκινήσει η πορεία διάρκειας 2 ωρών προς το Πραστό, όπου οι πεζοπόροι θα παραμείνουν και θα περιηγηθούν για μία περίπου ώρα.
Στην επιστροφή οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το καστανοδάσος ως το παλαιό μοναστήρι της Κοντολινάς, ενώ η εξόρμηση θα κλείσει με επίσκεψη και περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό της Καστάνιτσας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πορεία που θα ακολουθηθεί, περνά μέσα από τα πανέμορφα δάση του Πάρνωνα, χαρακτηρίζεται εύκολη, προσφέρεται για αρχάριους και απαιτεί μόνο τον κατάλληλο για την εποχή εξοπλισμό.
Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπευθύνους της εκδρομής στο τηλέφωνο 27310-22574 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, το αργότερο ως το βράδυ της Παρασκευής 21/10.