Με τραγούδια του Μύρωνα Στρατή γιορτάστηκε το περιβάλλον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12/6 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης η εκδήλωση του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών...
Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τραγούδια του Μύρωνα Στρατή γιορτάστηκε το περιβάλλον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12/6 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης η εκδήλωση του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Λακωνίας, με τίτλο «Πάνω απ’ όλα το Περιβάλλον» και συνδιοργανωτές την ΤΕΔΚΛ, το Δήμο Σπαρτιατών, την εταιρεία «Ανακύκλωση συσκευών ΑΕ» και την Cser-Eco.
Στις 8 μμ, παιδιά του νομού μας μετέφεραν στο κοινό -μέσω video- το δικό τους μήνυμα για το περιβάλλον και έδωσαν τη σκυτάλη  στον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή και την μπάντα του.
Η συναυλία άρχισε στις 9.30 το βράδυ και για δύο περίπου ώρες οι νεαροί φίλοι του δημοφιλή καλλιτέχνη, που είχαν κατακλύσει τον χώρο της εκδήλωσης, τραγουδούσαν μαζί του δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων συνάδελφων του. Εκτός από τον Μύρωνα Στρατή το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασε και η Ελένη Θεοδώρου που ερμήνευσε κυρίως γνωστά ξένα τραγούδια. 
Πριν την έναρξη της συναυλίας μίλησαν για τη σημασία της γιορτής του Περιβάλλοντος, ο δήμαρχος Σπαρτιατών κ. Χρήστος Πατσιλίβας και ο πρόεδρος του διοργανωτή συνδέσμου κ. Σταύρος Αργειτάκος.
Την όλη εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Φωτεινή Μακεδονοπούλου. 
φωτο: apela. gr

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος