Ραδιοφωνική πρεμιέρα για το ΕΚΠΑΖ το Σάββατο

Νέα εκπομπή επιφυλάσσει για αύριο 11 Σεπτεμβρίου το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων με τίτλο «Ο Πολιτισμός της Φύσης», η...
Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ραδιοφωνική πρεμιέρα για το ΕΚΠΑΖ το Σάββατο

Νέα εκπομπή επιφυλάσσει για αύριο 11 Σεπτεμβρίου το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων με τίτλο «Ο Πολιτισμός της Φύσης», η οποία θα εκπέμπει από το ραδιοφωνικό σταθμό www.935radio.gr. στους 93.5 μεγακύκλους.
Επιδιώκοντας την ενημέρωση αλλά και την επικοινωνία με τους πολίτες, η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 8 με 11 το πρωί από την περιοχή των Μολάων, αλλά και μέσω του site του σταθμού στο διαδίκτυο.
Καταγραφές απόψεων, αποριών, καταγγελιών και προβληματισμών, θα γίνονται από το τηλεφωνικό κέντρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής στο 27320-23125, ενώ οι ακροατές θα μπορούν να αποστέλλουν μηνύματα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. και στον αριθμό (Whats Up) 6988019367.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας «COSMOTE» για την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την άδεια χρήσης του δικτύου της, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των σκοπών του ΕΚΠΑΖ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό www.935radio.gr. για τη δωρεάν παραχώρηση του ραδιοφωνικού χρόνου διάρκειας 24 ωρών μηνιαίως.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland