Εθελοντικός καθαρισμός στην Κυανή Ακτή Έλους

Τη δεύτερη εκστρατεία καθαρισμού διοργανώνουν για το προσεχές Σάββατο στη Λακωνία ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και ο FLY 89.7, σε...
Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντικός καθαρισμός στην Κυανή Ακτή Έλους

Τη δεύτερη εκστρατεία καθαρισμού διοργανώνουν για το προσεχές Σάββατο στη Λακωνία ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και ο FLY 89.7, σε συνεργασία με την Alpha Bank και το Δήμο Ευρώτα.
Η περιβαλλοντική αυτή προσπάθεια θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στην Κυανή Ακτή Έλους, ενώ οι συμμετέχοντες θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται από τις 9.30΄ στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Στην εθελοντική δράση συμμετέχει και ο Δ. Ευρώτα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με ζητήματα που προάγουν τη διαφύλαξη-προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο δήμος καλεί μικρούς και μεγάλους, φορείς, συλλόγους, μαθητές και ευαισθητοποιημένους -σε θέματα περιβάλλοντος- συμπολίτες να συνδράμουν στην εν λόγω προσπάθεια, «διαδίδοντας», όπως αναφέρει, «με το δικό τους τρόπο μηνύματα αγάπης και σεβασμού προς το διαρκώς “βαλλόμενο” περιβάλλον».
Ο Δήμος Ευρώτα κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή κάθε πολίτη στην εν λόγω πρωτοβουλία, καθώς, όπως σημειώνει, «θα συντελέσει στο να γίνουν οι παραλίες μας πιο καθαρές και όμορφες, οι οποίες συνιστούν, άλλωστε, σημαντικό χώρο αναψυχής των πολιτών και πόλο έλξης των επισκεπτών».
Σημειώνεται, ότι όσοι φορείς, σύλλογοι και ιδιώτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ και του FLY 89.7, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού στο 27310-20030-01. 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti