Ο «λασπώδης» αστάθμητος παράγοντας

Τρίτη, 30 Αύγουστος 2022 10:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «λασπώδης» αστάθμητος παράγοντας

Τα… «χάλασε» ο καιρός τις δύο πρώτες ημέρες στην εμποροπανήγυρη Μυστρά, καθώς οι βροχοπτώσεις του Σαββατοκύριακου δυσχέραναν για κάποιες ώρες τις κινήσεις εμπόρων κι επισκεπτών. Εκτός από τη νεροποντή, που οδήγησε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο να αναζητούν στέγαστρα κι υπόστεγα για να προστατευτούν, το φαινόμενο είχε μια ακόμα «ενοχλητική» συνέπεια, που έκανε την εμφάνισή της αφού κόπασε η βροχή. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από το λασπώδες έδαφος που προκάλεσε η ανάμειξη του νερού με το χώμα, στο τμήμα της εμποροπανήγυρης που αναπτύσσεται στο γήπεδο του Μυστρά. Αποτέλεσμα ήταν οι επισκέπτες, που έκαναν τη γύρα τους στους πάγκους, να… ψάχνουν στεγνή επιφάνεια για να μη λερώσουν τα παπούτσια τους, άλλοτε με επιτυχία κι άλλοτε χωρίς.

Φυσικά, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες -και μάλιστα με διάρκεια- δεν είναι και το πιο σύνηθες γεγονός αυτή την περίοδο, οπότε δεν υπήρξε πρόβλεψη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti