Εικόνες… ΧΑΔΑ στην ΕΟ Σπάρτης - Γυθείου

Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2022 12:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εικόνες… ΧΑΔΑ στην ΕΟ Σπάρτης - Γυθείου

Σε άτυπο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί οικοπεδική έκταση ακριβώς απέναντι από γνωστή επιχείρηση τροφίμων επί της Εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου. Ο διερχόμενος δεν μπορεί παρά να προσέξει -ή και να… οσμιστεί- τα κάθε λογής σκουπίδια που βρίσκονται για μήνες στο σημείο.

Όλα αυτά δημιουργούν μια ιδιαίτερη αρνητική εικόνα, πόσο μάλλον όταν βρίσκονται και δίπλα από μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ δεδομένα αποτελούν εστία μόλυνσης.

Είναι γνωστά τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της καθαριότητας κι έχει επισημανθεί αρκετές φορές και ο τρόπος που πρέπει να λειτουργούμε ως πολίτες, παρ’ όλα αυτά στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να παρέμβουν άμεσα οι αρμόδιοι.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti