Ζητείται ελπίς…και κτηνίατρος!

Για τα κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης

Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2022 17:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ζητείται ελπίς…και κτηνίατρος!

Μεγάλος ντόρος έγινε τους περασμένους μήνες αναφορικά με την κατάσταση που επικρατούσε στα κυνοκομεία του Δήμου Σπάρτης.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συνέβαλαν ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση ενώ όπως μαθαίνουμε προχωρά το έργο ανέγερσης νέων πρότυπων εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. 

Ωστόσο ένα πρόβλημα παραμένει άλυτο, στο οποίο αν δεν βρεθεί σύντομα λύση, όλες οι προσπάθειες των δεκάδων εθελοντών αλλά και των υπαλλήλων του δήμου θα «πέσουν» στο κενό.

Ο Δήμος Σπάρτης έχει ήδη διενεργήσει δυο διαγωνισμούς για την υπηρεσία «παροχή υπηρεσίας κτηνιάτρου για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτών ζώων» που έχουν αποβεί άγονοι. 

Δίχως κτηνίατρο τα κυνοκομεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν! Οι τετράποδοι φίλοι μας που φιλοξενούνται εκεί δεν θα λαμβάνουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που απαιτείται. Δεν θα διαγιγνώσκονται εγκαίρως τυχόν ασθένειες που θα προσβάλουν τους σκύλους αλλά δεν θα γίνεται ούτε ο σωστός προληπτικός έλεγχος για την υγεία τους. Επιπλέον δεν θα είναι σε θέση να λαμβάνουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικά τραυματισμού τους, αφού οι «διενέξεις» μεταξύ των ζώων είναι δυστυχώς συχνό φαινόμενο.
Το κυνοκομείο Σπάρτης χρειάζεται κτηνίατρο και τον χρειάζεται τώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για τη νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υπηρεσία που έχει δημοσιεύσει ο Δήμος Σπάρτη έως και την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ώρα 12:00 στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης στη Μαγούλα. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης μπορείτε να βρείτε και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα #Σπαρτιατάκια αξίζουν μια ευκαιρία, ας τους τη δώσουμε!

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti