Από την Άντζελα Γκερέκου με αγάπη για τη Μάνη

Διθύραμβοι της προέδρου του ΕΟΤ

Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022 12:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Από την Άντζελα Γκερέκου με αγάπη για τη Μάνη

Σε γνώριμα για εκείνη εδάφη βρέθηκε για μία ακόμα φορά φέτος η γνωστή ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου, η οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» που -σύμφωνα με το σενάριο και την πλοκή- διαδραματίζεται στη Μάνη. Αυτή τη φορά, με την ιδιότητά της ως πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), η κ. Γκερέκου παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη του Διρού, εισπράττοντας τον θαυμασμό, την εγκαρδιότητα και τη θερμή υποδοχή των ντόπιων.

Γοητευμένη από την «αύρα» του τόπου και των ανθρώπων της, σε δήλωσή της η κ. Γκερέκου εξυμνεί την εμπειρία της: «Το κορίτσι της Μάνης γεύτηκε για ακόμα μια φορά την αγάπη, την φιλοξενία και την ομορφιά της ευλογημένης “γης της ελιάς, της Μάνης μας! Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την αγάπη και τη φιλοξενία σας!

Η Μάνη είναι ένας τόπος ευλογημένος. Ένας τόπος τον οποίον δεν κατάφερε να “πατήσει”  κανένας κατακτητής, ένας τόπος που για να δεις την ψυχή του θέλεις, όπως λένε, τρεις ζωές. Ένας  ευλογημένος τόπος κρύβει μέσα του την ομορφιά ολόκληρης της Ελλάδας…»

Καλύτερη διαφήμιση και προβολή για τον προορισμό «Μάνη», από τα εγκωμιαστικά λόγια που προέρχονται από τα χείλη της επικεφαλής του εθνικού Οργανισμού Τουρισμού δε θα μπορούσε να υπάρξει…

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti