«Εικαστικές παρεμβάσεις»

Τετάρτη, 22 Ιούνιος 2022 16:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Εικαστικές παρεμβάσεις»

Περπατάς κάπου στη Σπάρτη και σε έναν κάδο που βρίσκεται επί της οδού Αρχιδάμου αισθάνεσαι ξαφνικά την ανάγκη να πας…τουαλέτα. Κανένα πρόβλημα!
Τι κάνεις; Έχουν προνοήσει για σένα οι συμπολίτες σου, που άφησαν δίπλα από τον κάδο απορριμμάτων μια λεκάνη τουαλέτας, αλλά για να μην παραπονιέσαι άφησαν και το καζανάκι.  

Αγαπημένοι μου συμπολίτες, πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι οι κάδοι απορριμμάτων δεν μπορούν να «υποδέχονται» κάθε λογής σκουπίδια που εμείς βγάζουμε από το σπιτάκι μας.

Υπάρχει κανονισμός  για τα ογκώδη απορρίμματα που κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσουμε να τηρούμε. Σύμφωνα με τον κανονισμό οι δημότες καλούνται να μην εναποθέτουν προϊόντα κλαδέματος και ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και δίπλα από τους κάδους απορριμμάτων. Να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ: 27310 23241) ώστε το αρμόδιο συνεργείο να ενημερώνεται, να παραλαμβάνει και να απομακρύνει εγκαίρως αυτά τα είδη.

Από την άλλη πλευρά, ελπίζουμε η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών να κινητοποιήσει τους αρμόδιους και να επιληφθούν της απομάκρυνσης και της συγκεκριμένης «εικαστικής παρέμβασης» αλλά και αρκετών ακόμα που βρίσκονται σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

A.D.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Koutsoviti