Μ. Βορίδης: «Κοιτάμε μπροστά»

Δευτέρα, 30 Μάιος 2022 16:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μ. Βορίδης: «Κοιτάμε μπροστά»

Με τoν δήμαρχο και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης πραγματοποίησε συνάντηση εκτός ατζέντας το απόγευμα του Σαββάτου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα χαλαρό και φιλικό κλίμα ο κ. Βορίδης άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις των αντιδημάρχων και συνεργατών της Δημοτικής Αρχής του Πέτρου Δούκα, ενώ δεσμεύθηκε να παρακολουθήσει ο ίδιος ορισμένα από τα θέματα του Δήμου Σπάρτης. 

Ο κ. Υπουργός υπογράμμισε ότι «κοιτάμε μπροστά και ασχολούμαστε και ενδιαφερόμαστε για τη Σπάρτη και τους κατοίκους της και προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή».

Μεταξύ άλλων στην συνάντηση συμμετείχε και η Πρόεδρος του ICC Women Hellas κ. Άννα Καμαρίδη που βρέθηκε στη Σπάρτη προκειμένου να συντονίσει τις δράσεις του επιμελητηρίου στην περιοχή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti