«Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Δ. Σπάρτης είναι απών»

Δυσαρέσκεια της ΤΚ Πλατάνας για ανεκτέλεστες εργασίες

Δευτέρα, 30 Μάιος 2022 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Δ. Σπάρτης είναι απών»

Τη δυσανασχέτηση κι αγανάκτησή της για τη στάση της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης εκφράζει η  πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνας κ. Θεοδώρα Δέδε, προβάλλοντας μια σειρά αιτημάτων για αναγκαίες παρεμβάσεις, που -όπως υποστηρίζει η ίδια- παραμένουν ανεκπλήρωτες, αν κι έχουν τεθεί επανειλημμένως υπόψη των αρμοδίων.

Όπως εξηγεί η κ. Δέδε, «παρ’ όλες τις πολλαπλές και συνεχόμενες από πέρυσι οχλήσεις στη Δημοτική Αρχή και τοποθετήσεις μου στο Δημοτικό  Συμβούλιο Σπάρτης για το μείζον θέμα της λειτουργίας του κοινοτικού πηγαδιού που αρδεύει την Κοινότητα Πλατάνας και τον οικισμό Ζαγάνας και παρά τις διαβεβαιώσεις που είχα από τότε για την επίλυση του προβλήματος, έως και σήμερα δεν έχει δοθεί καμία λύση». Η κ. Δέδε τονίζει πως «το κοινοτικό πηγάδι εξυπηρετεί τις ανάγκες άρδευσης των παραγωγών, είναι η μοναδική τροφοδοσία νερού για τυχόν πυρκαγιά της γύρω περιοχής, αλλά και παροχή άρδευσης στο κοινοτικό γήπεδο όπου πλέον ξεράθηκε!»

«Πέραν αυτών, όπως συμπληρώνει η πρόεδρος της ΤΚ Πλατάνας, πεταμένα από πέρυσι χώματα εναποτέθηκαν εκεί και υπήρξε η υπόσχεση για επανασπορά και χρήση του κοινοτικού γηπέδου που ούτε αυτό έως σήμερα έχει συμβεί με αποτέλεσμα να εμποδίζουν και τον χώρο».

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την κ. Δέδε, «οι καθαρισμοί χορταριών και η συντήρηση των αγροτικών δρόμων βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση και με δικά μου έξοδα προσπαθώ καθημερινά να καλύψω ανάγκες καθαρισμού και οποίες άλλες αντέχω!»

Καταλήγοντας, η ίδια υπογραμμίζει: «Για όλα τα ως άνω θέματα ο Δήμος Σπάρτης έχει γραπτώς και προφορικώς ενημερωθεί από πέρυσι. Δυστυχώς για άλλη μια φορά είναι απών!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti