Όταν η κριτική πιάνει τόπο...

Παρασκευή, 27 Μάιος 2022 10:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όταν η κριτική πιάνει τόπο...

Την τιμητική του είχε ξανά ο «Λακωνικός Τύπος», κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης το απόγευμα της Τετάρτης, αφού το άρθρο μας με τίτλο «Καφενείον: Το παλαιό Δημαρχείο» (19/5/22) φαίνεται πως βρήκε τους σωστούς αποδέκτες και αποτέλεσε αφορμή για συστάσεις….

Ορμώμενος από το δημοσίευμα αλλά και την εικόνα που παρουσίασε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης 18/5, ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Καρμοίρηςς τόνισε στους συναδέλφους του ορισμένα πράγματα προκειμένου να βελτιωθεί άμεσα και αισθητά η εικόνα του ΔΣ.

«Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο», ανέφερε ο κ. Καρμοίρης – και οφείλουμε να συμφωνήσουμε μαζί του -  ενώ ολοκλήρωσε την εισήγησή του υπογραμμίζοντας πως «όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και την ατομική και τη συλλογική».

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ επεσήμανε στους συναδέλφους του τα αυτονόητα και ελπίζουμε η εισήγησή του να εισακουστεί διότι «καφενειακές» εικόνες δεν τιμούν κανέναν.

Όταν η καλοπροαίρετη κριτική γίνεται αποδεκτή, είναι γεγονός πως τα πράγματα δουλεύουν καλύτερα. Πέρα από τις προσωπικές αντιπάθειες και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης πρέπει να θυμούνται ότι εκπροσωπούν έναν θεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti