«Δανεικός» στον Μακρόν ο Πιερρακάκης;

«Δανεικός» στον Μακρόν ο Πιερρακάκης;

Επίσημο δείπνο διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ο ΣΕΒ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων) στο οποίο παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του  MEDEF International με τον Πρόεδρό της Ζοφρουά Ρου ντε Μπεζιέ (του αντίστοιχου γαλλικού ΣΕΒ).

Στο περιθώριο του δείπνου ο κ. Ρου ντε Μπεζιέ είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον υπουργό Ψηφιακής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Πιερακάκη, στον οποίο αποκάλυψε τις συζητήσεις που έχει ήδη κάνει με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν αναφορικά με τα σημαντικά επιτεύγματα του Έλληνα υπουργού στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας. 

Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν δημοσιογραφικές πηγές, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το περιεχόμενο ενός επίμαχου μηνύματος που έδειξε ο πρόεδρος των Γάλλων Βιομηχάνων στον κ. Πιερρακάκη με το οποίο προέτρεπε τον Γάλλο Πρόεδρο να ζητήσει από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μεταγραφή του Κυριάκου Πιερρακάκη, μήπως μετά την Ελλάδα καταφέρει να ψηφιοποιήσει και τη Γαλλία. 

Αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης αλλάζει την ιστορία της χώρας, και την αλλάζει σιωπηρά, δίχως θόρυβο και σε ταχύτητες πρωτόγνωρες για το πολιτικό μας σύστημα. Τόσο επιτυχημένα που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον άλλων κρατών.  

Πρώτη φορά ένας υπουργός είναι τόσο αθόρυβος, αποτελεσματικός και γρήγορος. Το μυστικό του είναι μάλλον ότι αγαπά την δουλειά του και είναι άριστος σ’ αυτό που κάνει, κι αυτό φαίνεται καθώς αλλάζει την ζωή μας μέρα με τη μέρα…

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti