Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην επέτειο της 17ης Μαρτίου στη Μάνη;

Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2022 14:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην επέτειο της 17ης Μαρτίου στη Μάνη;

Υψηλοί εκπρόσωποι της πολιτειακής και της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας αναμένεται να παρευρεθούν και στις φετινές επετειακές εκδηλώσεις για τη 17η Μαρτίου στην Αρεόπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», που μένει να επιβεβαιωθούν, αυξημένες είναι οι πιθανότητες παρουσίας της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. Εφόσον, τελικά, οριστικοποιηθεί το παραπάνω ενδεχόμενο, θα είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που η ανώτατη πολιτειακή άρχοντας θα τιμήσει την ημερομηνία κήρυξης του Αγώνα του 1821, καθώς είχε επισκεφθεί την Αρεόπολη και κατά τις περσινές εκδηλώσεις, που είχαν διεξαχθεί υπό περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας.

Ακόμα, οι πληροφορίες φέρουν -εκ μέρους της κυβέρνησης- τη συμμετοχή στις επετειακές δράσεις, των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον Κότρωνα.

Πέρα των παραπάνω προσώπων, φημολογείται η άφιξη στη Μάνη, ενός ακόμα κορυφαίου αξιωματούχου της χώρας, χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι σίγουρο, και η περίπτωση παρουσίας του -η μη- θα «κλειδώσει» τις επόμενες ημέρες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti