Η Εριέττα Κούρκουλου για τα αδέσποτα στη Σπάρτη

Δευτέρα, 28 Φεβρουάριος 2022 12:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Εριέττα Κούρκουλου για τα αδέσποτα στη Σπάρτη

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, συνεχίζει της δράσεις της κατά της κακοποίησης των ζώων. Μάλιστα, ως ιδρύτρια της φιλοζωικής οργάνωσης «Save A Greek Stray», βρέθηκε προ ημερών στο κυνοκομείο της Σπάρτης, για το οποίο έγινε η γνωστή καταγγελία για τις συνθήκες φύλαξης των ζώων.

Η Ερ. Κούρκουλου πόζαρε με ένα σκυλάκι, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στο Instagram: «Δύο μωρά σε μια φωτογραφία… και τα δύο εξίσου άξια της ίδιας αγάπης, της ίδιας φροντίδας και της ίδιας προστασίας από τον οποιονδήποτε τολμήσει να τους κάνει κακό. Η Σπάρτη ήταν μόνο η αρχή.

Θα είμαστε παρόντες όπου υπάρχουν ζώα που υποφέρουν στα χέρια ανθρώπων που αδιαφορούν για εκείνα και θα απαιτήσουμε την δικαιοσύνη όσες φορές χρειαστεί. Όλα αυτά τα προβλέψαμε και τα έχετε γραπτώς. Τώρα θα μας βρείτε απέναντί σας. Το υπόσχομαι και στα δυο αυτά μωρά, που έχουν κάθε δικαίωμα να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti