Τελικά πήρε αναβολή η συζήτηση στο ΔΣ Σπάρτης

Πέμπτη, 02 Δεκέμβριος 2021 07:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τελικά πήρε αναβολή η συζήτηση στο ΔΣ Σπάρτης

Σε αναβολή οδηγήθηκε η συζήτηση θεμάτων της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, μετά τη διαπίστωση μη ύπαρξης απαρτίας.

Αιτία η προαποφασισμένη αποχή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που είχε ανακοινωθεί νωρίτερα την ίδια μέρα από την παράταξη «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης», ως αντίδραση στις συνεχιζόμενες μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδριάσεις. «Η παράταξη μας, γνωστοποιεί πως δεν θα παρευρεθεί σε κανένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας “zoom”.», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Π. Δούκας άδραξε την ευκαιρία να σχολιάσει ενώπιον όσων παρακολουθούσαν την αποχή και, κυρίως, την ανακοίνωση της παράταξης «Ενωμένοι Πολίτες». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «την ίδια ώρα και περίοδο που ο κορωνοϊός και η πανδημία βρίσκονται σε έξαρση και η Κυβέρνηση και όλες οι δημόσιες Αρχές συνιστούν επιτακτικά να αποφεύγονται, όσο είναι δυνατόν, οι συναθροίσεις, η αντιπολίτευση αποφάσισε ότι δεν θα προσέρχεται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αν αυτές δεν γίνονται ζωντανά σε κλειστή αίθουσα!»

Και συνέχισε: «Η αντιπολίτευση δεν έχει ακόμα καταφέρει να εξηγήσει τους λόγους αυτής της επιμονής της και ενώ έχει ήδη γνωστοποιηθεί ότι το συμβούλιο της Τετάρτης θα ήταν το τελευταίο που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως».

«Ο κ. Αργειτάκος έσπευσε να εντυπωσιάσει με άλλη μια βαρύγδουπη δήλωση, απλά για να δείξει ότι κάνει αδιάκοπη αντιπολίτευση», είχε δηλώσει ο κ. Δούκας λίγο νωρίτερα με ανακοίνωσή του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti