Για πρόεδρος του ΕΒΕΑ ο «σωματοφύλακας» του Κ. Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος

Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 11:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για πρόεδρος του ΕΒΕΑ ο «σωματοφύλακας» του Κ. Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος

Υποψήφιος για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA) θα είναι ο Γιάννης Μπρατάκος, στις εκλογές που θα διεξαχθούν το προσεχές διάστημα.

Μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο κ. Μπρατάκος, έως σήμερα β´ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου.

Ο Λάκωνας στην καταγωγή Γιάννης Μπρατάκος είναι ένας εκ των πολύ στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη και -όπως αναφέρουν και τα parapolitika.gr- χαρακτηρίζεται ως ένας εκ των «σωματοφυλάκων» του πρωθυπουργού, αφού τον στηρίζει στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Δεν μπορεί, άλλωστε, να περάσει απαρατήρητο το γεγονός, ότι συνόδεψε τον πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στη ΔΕΘ, αναγνωρίζοντάς του έτσι το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στο μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας και ιδιαίτερα στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Τομείς που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του κ. Μητσοτάκη, και γι’ αυτό θέλει να έχει δίπλα του δυνατά «χαρτιά» με σκοπό την όσο δυνατόν γρηγορότερη ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti