Στο «ωραίο» νησί δεν έχει θέση η «ασχήμια» (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2020 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο «ωραίο» νησί δεν έχει θέση η «ασχήμια» (ΦΩΤΟ)

Νήσος Κρανάη στο Γύθειο. Στη γη του μικρού αυτού νησιού, όπου θρυλείται πως πέρασαν τον πρώτο τους βράδυ ο Πάρης και η Ωραία Ελένη μετά τη φυγή τους από τη Σπάρτη, εκεί όπου δεσπόζουν ο Πύργος Τζανετάκη και ο περίφημος φάρος, οι εικόνες με κάθε λογής διασκορπισμένα απορρίμματα προκαλούν οργή κι αγανάκτηση. Όπως αναφέρει ο Πανγυθεατικός ΓΣ, «κάποιοι συμπολίτες μας, είμαστε σίγουροι ότι είναι λίγοι, φαίνεται ότι δε σέβονται το ιερό σημείο του τόπου μας και δυστυχώς φροντίζουν αυτό να αποτυπώνεται στις παρακάτω εικόνες! Απολαμβάνουμε τη Νήσο Κρανάη, κάνουμε τους περιπάτους μας και φροντίζουμε να διατηρείται καθαρή!», τονίζει ο σύλλογος του Γυθείου.

Χάρη σε μια αξιέπαινη εθελοντική προσφορά ομάδας Γυθειατών, ο χώρος καθαρίστηκε το πρωί της Τετάρτης 30/12. «Ο Πανγυθεατικός χαιρετίζει την πρωτοβουλία τους και τους ευχαριστεί πάρα πολύ», σημειώνει ο σύλλογος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti