Μετά τα εγκαίνια για μπάνιο στη Στούπα ο πρωθυπουργός

Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 20:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μετά τα εγκαίνια για μπάνιο στη Στούπα ο πρωθυπουργός

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε το περασμένο Σαββατοκύριακο (19-20/10), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το Σάββατο, ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της οικίας του αείμνηστου Βρετανού φιλέλληνα Πάτρικ Λη Φέρμορ στην Καρδαμύλη, ενώ στη συνέχεια διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει, εκμεταλλευόμενος και τις υψηλές θερμοκρασίες, κάνοντας μπάνιο μαζί με φίλους του στην παραλία της Καλογριάς στη Στούπα. Όπως έγραψε η εφημερίδα «Θάρρος», ο κ. Μητσοτάκης έδειχνε να απολαμβάνει τη βουτιά, ενώ δεν ήταν λίγοι από τους λουόμενους που δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σημειώνεται ότι, την οικία όπου διέμειναν στο μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους, ο Λη Φερμόρ και η σύζυγός του επέλεξαν να δωρίσουν στο Μουσείο Μπενάκη, εκφράζοντας την επιθυμία να χρησιμοποιείται για τους σκοπούς του μουσείου και η αξιοποίησή της να συμβάλλει στην ευόδωση του έργου του ιδρύματος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος