Με αφετηρία τη Μάνη ο εορτασμός των 200 ετών από το 1821

Οι προθέσεις του Π. Νίκα και ο ρόλος της Μ. Σπυριδάκου

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 19:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με αφετηρία τη Μάνη ο εορτασμός των 200 ετών από το 1821

Μεγάλα σχέδια έχει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας για τον Εθνικό εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Απελευθέρωση του 1821. Πρόθεση του είναι να αναδείξει με τον πιο μεγαλοπρεπή τρόπο την έναρξη της επανάστασης από την Πελοπόννησο. Γι’ αυτό, όπως μαθαίνουμε, ο σχεδιασμός της περιφέρειας αφορά σε σημαντικές εκδηλώσεις με αφετηρία τη Μάνη, που θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη την Περιφέρεια.

Για τον σκοπό αυτό, συγκροτείται επιτροπή που θα αναλάβει τον προγραμματισμό και τη διοργάνωση του εορτασμού της επετείου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επικεφαλής της επιτροπής αναλαμβάνει η περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, η οποία ως εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα έχει την βασική ευθύνη του όλου εγχειρήματος. Καλή επιτυχία!


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti