Στις τάξεις μέχρι τα 67…

Το δικό σας σχόλιο

Τρίτη, 16 Απρίλιος 2019 12:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις τάξεις μέχρι τα 67…

Φίλοι, συνέβη και αυτό στη χώρα που ζούμε. Οι εκπαιδευτικοί για να συνταξιοδοτηθούν πρέπει να βρίσκονται στην τάξη μέχρι τα 67 τους χρόνια!!! Αν όχι 70, οσονούπω, με τη δολοφονική κατρακύλα που έχει πάρει τους φωστήρες περί των δημοσιονομικών.

Καλά, οι ίδιοι ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ δε θα αντιδράσουν ποτέ, που θα τους παίρνουν από την τάξη για τα επείγοντα των νοσοκομείων ή για τα παγερά ενδιαιτήματα του κάτω κόσμου? Η πολιτεία δε βλέπει το εξωφρενικό του πράγματος?

Οι συνδικαλιστές δε βλέπουν ποια θα πρέπει να είναι η προμετωπίδα των κινητοποιήσεών τους?  Οι γονείς δε θέλουν μία Εκπαίδευση με νεότερους, ορεξάτους συναδέλφους?

Κρίμα, ζούμε σε μια χώρα που όταν τα ΤΡΑΓΙΚΑ θα συμβαίνουν θα κάνουμε όλοι τον ΑΝΗΞΕΡΟ!!! Στην Ευρώπη-εμείς δεν είμαστε ακόμη-ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ. Υπάρχουν προγράμματα απασχόλησης γραμματειακής υποστήριξης για τα πέντε τελευταία χρόνια πριν τη σύνταξη. Προβλέπεται μειωμένο ωράριο με ανάλογη περικοπή μισθού και αλλά πολλά.
Λυπάμαι για την κατάντια του κλάδου, του συνδικαλισμού, της αδίστακτης και ανεγκέφαλης πολιτείας με το οικονομικό επιτελείο της που δε βλέπει ότι μία έξοδος των εκπαιδευτικών στα 30 χρόνια υπηρεσίας -με τις συντάξεις πείνας που αυτή συνεπάγεται-τη συμφέρει.

Ιωάννης Χρηστάκης, Φιλόλογος


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti