Επιχείρηση «σκούπα»

Προ καιρού σχολιάζαμε το θέμα των προστίμων που επέβαλε η δημοτική αρχή σε μερικούς επιχειρηματίες της πόλης για αυθαίρετη κατάληψη...
Πέμπτη, 21 Μάιος 2009 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Προ καιρού σχολιάζαμε το θέμα των προστίμων που επέβαλε η δημοτική αρχή σε μερικούς επιχειρηματίες της πόλης για αυθαίρετη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Η άρνηση του δημαρχεύοντος Σπάρτης να ανακαλέσει σχετική απόφασή του, είχε τότε προκαλέσει την αντίδραση των ιδιοκτητών, που κλήθηκαν να πληρώσουν οφειλές που έτρεχαν ήδη από το 2008. Αλλά και οι συνεπείς καταστηματάρχες τάχθηκαν εναντίον της διαγραφής των προστίμων. Η δημοτική συνεδρίαση στην οποία είχε αναλυθεί το ζήτημα είχε καταλήξει στην πρόταση να ζητηθεί η γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου της ΤΕΔΚ για το αν και κατά πόσο ήταν εφικτή μια ενδεχόμενη ανάκληση της βεβαίωσης προστίμων.

Άγνωστο (σε μας) αν και τι απεφάνθη τελικώς ο δικηγόρος της ΤΕΔΚ, πάντως η δημοτική αρχή προέβη σε δυναμική ενέργεια. Έτσι, νωρίς χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε «επιχείρηση εκκαθάρισης τραπεζοκαθισμάτων». Πρώτος αποδέκτης, κεντρική επιχείρηση στην πλατεία της Σπάρτης.

Ο δήμος επιδιώκει να πείσει ότι δεν διαθέτει μόνο λόγο, αλλά και πράξη. Αρκεί να συνεχίσει, δρώντας χωρίς διακρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti