«Ο νέος δήμαρχος Σπαρτιατών πρέπει να ενώσει»

 Δημόσια έκκληση για σύμπνοια και ομόφωνη εκλογή του νέου δημάρχου Σπαρτιατών από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, απηύθυνε ο πρόεδρος του...
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο νέος δήμαρχος Σπαρτιατών πρέπει να ενώσει»

 Δημόσια έκκληση για σύμπνοια και ομόφωνη εκλογή του νέου δημάρχου Σπαρτιατών από τους συμβούλους της πλειοψηφίας, απηύθυνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπαρτιατών κ. Χρήστος Πλειώτας μέσω δηλώσεών του στο διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού «ΕΛΛΑΔΑ» Αντώνη Φελούρη.
Επισημαίνοντας ότι η πόλη έχει δοκιμαστεί πολύ την τελευταία διετία από την έλλειψη δημάρχου, ο κ. Πλειώτας παραίνεσε όλους όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στη διαδικασία της εκλογής δημάρχου να το σκεφθούν σοβαρά αφήνοντας πίσω τις όποιες προσωπικές και επαγγελματικές τους ασχολίες, ώστε να ασχοληθούν και σοβαρά με το δήμο και την πόλη. Δεδομένου ότι είναι γνωστή η «προίκα» που φέρει ο κάθε σύμβουλος, το ζήτημα που τίθεται λίγο πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας είναι ποιος θα μπορέσει να ενώσει την παράταξη.
Μακριά από την εικόνα που παρουσίασε το δημοτικό συμβούλιο Σπαρτιατών, ο κ. Πλειώτας δήλωσε εμφατικά ότι ο Δήμος Σπαρτιατών είναι αυτάρκης οικονομικά και ως μητροπολιτικός δήμος οφείλει να γίνει ισχυρός.

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti