Καταγγελίες Ν. Δημητρόπουλου για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΕ Σπάρτης

«Να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή να πάνε σπίτια τους». Τους υπαλλήλους του γραφείου ΟΑΕΕ Σπάρτης καταγγέλλει η Ομοσπονδία...
Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταγγελίες Ν. Δημητρόπουλου για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΕ  Σπάρτης

«Να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή να πάνε σπίτια τους».

Τους υπαλλήλους του γραφείου ΟΑΕΕ Σπάρτης καταγγέλλει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η δυσφορία αφορά στον τρόπο με τον οποίο ο συγκεκριμένος Οργανισμός αντιμετωπίζει τους ασφαλισμένους, όταν αυτοί ζητούν πληροφορίες σχετικά με το νέο νόμο για την υποχρεωτική ασφάλιση των επαγγελματιών που εδρεύουν σε πόλεις με λιγότερους από 2.000 κατοίκους.
Το ζήτημα αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας κ. Νίκο Δημητρόπουλο το πρωί της Τετάρτης 24/2, στην εκπομπή του σταθμού ANT1 νότιας Ελλάδας «Νότιος Άνεμος».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:
«Η Ομοσπονδία βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τους υπαλλήλους του ταμείου του ΟΑΕΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά μιας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τους αφαλισμένους στον οργανισμό είναι απαράδεκτος ως προς τις συναλλαγές τους με το ταμείο. Παρά τις επισημάνσεις συναδέλφων αλλά και του προέδρου της Ομοσπονδίας και του γενικού γραμματέα, εξακολουθούν να συμπεριφέρονται κατά τρόπο που δεν συνάδει με την υπηρεσία τους, δεδομένου ότι ακόμη και ο πρόεδρος αντιμετωπίστηκε κατά τις παραινέσεις του με απαράδεκτο τρόπο.
Ίσως να νομίζει ο προϊστάμενος του ΟΑΕΕ στη Λακωνία ότι βρίσκεται στο δικό του μαγαζί ή τον προσωπικό χώρο. Μετά από τις διαπιστώσεις μας και τις καταγγελίες που καθημερινά λαμβάνουμε, αναγκαζόμαστε ως ομοσπονδία Επαγελματοβιτεχνών να προβούμε σε μια σειρά ενεργειών έτσι ώστε να καταλάβουν οι κύριοι αυτοί και ιδίως ο προϊστάμενος, ότι είναι εκεί και πληρώνεται από τους ασφαλισμένους επαγγελματίες και ότι υποχρεούται να συμπεριφέρεται κόσμια και να τους αντιμετωπίζει με σεβασμό επιλύοντας τα προβλήματα που τυχόν ανακύπτουν.
Αν δεν μπορούν και δεν τους αρέσει δηλώνουμε ότι θα αναγκαστούμε να λάβουμε μέτρα που να τους αναγκάσουν ή να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή να πάνε σπίτια τους. Ας μη νιώθουν καμία ασφάλεια και σιγουριά όσες πλάτες και να έχουν. 
Επιπλέον, καλούμαι τους επαγγελματίες αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά τις συναλλαγές τους με το γραφείο του ΟΑΕΕ όσο αφορά τη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση εκ μέρους του προσωπικού του ταμείου, να ενημερώνουν την Ομοσπονδία αμέσως στο τηλέφωνο 27310-83608.
Επίσης οι επαγγελματίες να διεκδικούν το δικαίωμα τους ως προς την επίλυση των αποριών τους ακόμα και εγγράφως, δεδομένου ότι αυτή είναι η αποστολή και υποχρέωση των υπαλλήλων του ΟΑΕΕ που στην τελική στο τοπικό γραφείο απασχολούνται υπερδιπλάσιοι υπάλληλοι από όσους χρειάζονται».
 

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti